Forum serwera Khan
Przepraszam wszystkich za te bany ale to tak naprawdę to nie ja waz zbanowałem, to było tak
Gram sobie jestem w ratuszu skończyłem kupować licki i nagle mię wołała mama że mam przyjśc jej w czymś pomoc. Wiec zostawiłem gre odpalona na te 5 minut, a ja po chwili przychodzę, a tu mój brat wybiegł z pokoju (xD) i spojrzałem na monitor a tam Imię_Nazwisko zostało zbanowany przez Alex Sat (nie będę prawdziwych imion pisać bo nie pamiętam). Pierwsze co zrobiłem to wyszyłem z gry i zmieniłem hasło do komputera, tak że mój brat już sobie może pomarzyć. No i potem tak jakoś było ;l
Przepraszam jeszcze raz wszystkich za to to na pewno już się nie powtórzy
Mam nadzieje że mi wybaczycie.
Całą administracje serwera przepraszam za utrudnienie
Mam nadzieje że już wszyscy są odbanowani
Użytkownik
Po pierwsze to Ty się czepiasz ze inni afk-uja i zostawiają załączoną grę a sam tak robisz co niesie za sobą dużo większe konsekwencje... Powinieneś wyłączyć może wtedy by się tak nie stało... Ale ja jakoś i tak nie mogę Ci w to uwierzyć... Dla mnie ta historia jest mało prawdopodobna... Takie historyjki słyszałem już nie raz... Może dlatego... Powinieneś ponieść konsekwencje związane z tym faktem ale o tym już nie ja zadecyduje... Po za tym nie mów mi że to się działo przez chwilę bo to trwało długo wiec nie możliwe jest ze to robił brat przez kilka minut jak byłeś pomóc mamie ponieważ zarejestrowany nick z Ip innego serwera była tam minimum 15 minut bo przez tyle po zbanowaniu graczy patrzyłem na listę osób zalogowanych...
Ostatnio edytowany przez Thomas_McCall (2010-02-26 07:48:48)
Nowy użytkownik
Według mnie to ty ściemniasz i powinieneś już się nie pokazywać na tym serwie bo żeś zrobił wielkie szkody i ja Cię tam już nie chce widzieć...... Ty chyba nie umiesz by admina.......Poszedłem za potrzeba to ty od razu nie było mnie tylko chwile......Ja uważam że nie powinieneś mieć ani lidera za to co zrobiłeś nie nadajesz się na admina bo nie umiesz przyznam się że nie umiem adminować dlatego nawet nie chce.
Słuchaj potrawie być adminem, byłem już nie raz adminem i wiem jak to jest. Słuchaj, Ty myślisz że bycie adminem jest fajne, no ale nie wiem jak cały czas ktoś pisze na PW o pomoc czy coś w ty stylu. Ja w całej krajerze RP miałem 2 skargi i to na początku a pochwał z 30
Ale jeszcze nigdy nie miałem skargi za odminowanie. Kurcze no raz zdazyło sie ale no cóż, zdarza się.
Dajcie mi może jeszcze jedna szanse, a na pewno nie pożałujecie.
Aha, a co do tego afk to ja byłem na chwile afk a nie cały czas tylko co brałem na speca LD DMV to był afk a ja na chwile a ten LD DMV to Ty Mateuch99912 ??. Wiesz co byś nick miał normalny na forum tak jak na serwie a nei .
PS:Sory za wszystko zobaczymy na wypowiedz HEAD admina.
Użytkownik
Słuchaj kolego ja jęste na nie i o tym już wiesz ta bajka że to działo się kilka chwil... To jak to mozliwe ze to ip tam było online okolo 15 minut jak nie dłużej... Nie chwal się ile miałes pochwał popełniłeś bład a za to niestety wszyscy płacą...
Jak Ci już pisałem na PW to mówię że ja o żadnym ''IP'' nie wiem
Już sam nie wiem przez ile to sie działo może, ale ile może trfać zbanowanei graczy 15 sek ??
Ostatnio edytowany przez Alex Sat (2010-02-26 08:09:47)
Użytkownik
To poczytaj dokładnie co napisałeś i co napisałem ja... Bo skoro jak pisałeś na PW nie było Cie 5 minut i wróciłeś na serwer to jakim prawem nie zauważyłeś tam tego zarejestrowanego Ip? I nie zachowałeś się jak każdy admin w takiej sytuacji i nie zaowocowało to banem? Banowanie graczy może nie zajmuje dużo czasu ale nie sciemniaj mi tu ze to się działo przez 5 minut bo cała sytuacja trwała dużo dłużej... Mowie tu i o banowaniu i reklamowaniu...
Ostatnio edytowany przez Thomas_McCall (2010-02-26 08:13:18)
Użytkownik
Oj albo mi sie wydaje albo Ty coś zle czytasz ja napisałem że Ty mowisz ze nie było Cie chwile "5 minut" I potem wrociłes... A tam zamiast Ciebie sie pojawił nick z ip... Swoja drogą jak mogłem sie zalogowac jak dostałem bana... A nie wiem czy wiesz ze nawet na innym nicku sie nie da ;/
Nowy użytkownik
Gościu ja już Ci nie dam szansy na Admina bo nie umiesz i co ze byleś nie raz adminem nie interesuje mnie to A ja jestem Mathiew_Has ośle glupi i nie wciskaj takich bajek ze to 5 min bylo bo tak jak mówi Thomas to IP tego drugiego serwa było coś koło 15 minut
Użytkownik
A Ty znów z innej parafi... Jakoś nie przypominam sobie żeby ktoś mówił o dwu krotnym banowaniu... Zbanowani zostali wszyscy online... Potem wszyscy co próbowali się zalogować nie wiem czemu bo już mnie tam nie było od razu znikali... Patrzyłem na te nicki i kojarzyłem te które były już wcześniej i nie pamietam ile osób chciało wejść ale zauważyłem kilka nowych nickow... Czyli potencjalni klienci zostali zniecheceni...
Użytkownik
Kolego pierwsze to proszę pisac dokładnie... Po drugie wiem doskonale co to zmienne IP ... Ale jakoś nie mam nasrane we łbie żeby się bawić w od łącznie i ponowne połączanie modemu skoro kupowałem taki modem specjalnie żeby non stop był on... I jak już wiesz pewnie nie każdy operator ma zmienne Ip... Do tego dodam ze mam problemy z modemem i jak go od łącze to nie dość ze się resetuje to nim go komp zobaczy ze idzie własciwie to mija trochę czasu...
No to kurcze wiedz ze to nie ja byłem i nie widziałem tam żadnego gościa z nickiem ip i zresztą nie mowie dokładnie ze to ty ale że może !!
I tak jak napisałem wyżej jaki bym miał inetres banowac waz 2 raz?? bym stwierdził ze wolicie ten...